Maanrakennuspalvelut

Maanrakennustyöt, maansiirtotyöt, rakennusten pohjatyöt tai kaivuutyöt – kysy meiltä! | Hämeenkyrö | Ikaalinen | Tampere

Maanrakennus L & A Järvinen toimii Hämeenkyrön, Ikaalisten ja Tampereen alueella. Asiakkaamme koostuvat niin omakotitalorakentajista kuin rakennusliikkeistä. Teemme maanrakennustöitä laidasta laitaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Soita ja pyydä tarjous palveluistamme »

Käytössämme on esimerkiksi kaivinkoneita, pyörökuormaaja, telapuskukone, traktori, kuorma-auto, vaihtolavalaitteita, piikkaus- ja porauskalustoa, tärylätkiä ja vaaituskoneita.

Maanrakennustyöt

Suoritamme maanrakennustöitä kustannustehokkaasti. Teemme töitä pienellä henkilömäärällä, mutta työskentelemme osaavasti kaikilla löytyvillä työkoneilla. Käytämme maanrakennustöissä 9 - 22 tn kaivinkoneita.

Maansiirtotyöt

Suoritamme myös maansiirtotöitä omakotitalojen rakentamisen, pihatöiden, tien rakennustöiden ja muiden rakennustöiden ohessa. Kysy lisää!

Rakennusten pohjatyöt

Maanrakennus L & A Järvinen on omakotitalon pohjatöiden ammattilainen. Olemme rakentaneet jo satoja omakotitalojen pohjia. Kaivamme myös kunnallistekniikat omakotitaloon. Soita ja tiedustele miten edetään!

Kaivuutyöt

Teemme monipuolisesti erilaisia kaivuutöitä kodin ympäristössä ja muilla rakennustyömailla. Kaivamme myös kunnallistekniikat kuntoon suunnitelmien mukaan.

Piha- ja maisemointityöt

Teemme myös piha- ja maisemointitöitä asiakkaan tarpeen mukaan. Piha- ja maisemointityöt kannattaa ottaa mukaan mahdollisimman pian omakotitalon rakennustöiden alkuvaiheessa. Kuljetamme sorat, murskeet ja hyvälaatuiset mullat pihaan.

Vaihtolavojen ja merikonttien vuokraus

Kysy myös vaihtolavojen ja merikonttien vuokrauksesta. Kontit ja vaihtolavat sopivat esimerkiksi rakennustyömaille varastoiksi tai työmaasuojaksi.

Kuljetustyöt

Kuljetamme maa-ainekset tai esimerkiksi työkoneet asiakkaan toivomalla tavalla.

Ota yhteyttä »